sábado, 2 de junio de 2012

Generalitat de Catalunya celebra el día Seguretat Privada

Ahir 1 de Juny s’ha celebrat la I edició de l’entrega de les mencions de la Seguretat Privada de Catalunya creats per reconèixer la contribució del sector de la seguretat privada a garantir el sistema de seguretat de Catalunya.
Mencions de la Seguretat Privada de Catalunya
Les mencions de la Seguretat Privada de Catalunya s’han creat per reconèixer la contribució del sector de la seguretat privada, en coordinació amb la policia de la Generalitat i les policies locals, a garantir un sistema de seguretat de Catalunya més eficaç i eficient. En definitiva, es volen reconèixer accions meritòries, actuacions humanitàries, trajectòria professional, excel·lència en el compliment de les funcions i, especialment, la col·laboració per part del sector de la seguretat privada amb el cos de Mossos d’Esquadra i les policies locals de Catalunya.
Aquestes mencions van dirigides al personal de seguretat privada (vigilants de seguretat, caps de seguretat, escortes privats, directors de seguretat, detectius privats i guardes particulars) i a les empreses del sector que operen a Catalunya, i també a qualsevol persona física, institució o entitat que hagi realitzat aportacions rellevants per a la seguretat del país.
Noticia